Nejste přihlášen/a.
dobrý den
jen bych se chtě zeptat, jestli někdo z Vás něco takového má doma? zkušenosti z praxe? nebo znáte někoho? přemýšlim o něčem takovém, ale nevím jestli se to vyplatí nebo ne
děkuji
Zatímco slunce svítí cca. 8 měsíců v roce a z toho ještě tak dva špatně, tak vítr u nás fouká skoro pořád (více-méně) - tedy u mého RD. Čekám, až budou systémy ze zahraničí, kde domácí větrné elektrárny fungují, dostupné i tady (myslím jak finančně tak rozměrově...).
Něco takového by se mi líbilo - fruugo.cz/...
Soláry jsem zavrhl, ale jako zdroj určitých spotřebičů v RD přes baterie by se mi toto líbilo. Hlavně pro to celoroční využití.
do tohoto konkrétního nechci jít... jen jsem viděl pár článků, že něco podobného na střechách domů vytváří více energie a hlavně pravidelněji než soláry
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.