Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tv a zvuk přes domácí kino

Od: popelka® odpovědí: 12 změna:

Dobrý den prosím o radu, mám tv UE48J6272SU a domácí kino LG HT805 a Vodafone tv mi jde zvuk přes domácí kino.Chtěl bych se zeptat jestli by šlo,aby aplikace Voyo šel zvuk také přes domácí kino.Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

no pokud tam jde z TV tak proč by to nemělo jít...už jste zkusil?

hodnocení

Ano zkoušel a zvuk jde jen ze setopoxu Vodafone

No a VOYO jede taky na settopboxu Vodafone?

hodnocení

Voyo je nainstalována v tv

No tak to musíte přepínat zvukový vstup na domácím kině asi ne?

chci hrát Voyo, zapnu vstup TV.

chci hrát Vodafone TV, zapnu Vodafone set top box.

Samozřejmě musíte mít i kabely TV-domácí kino.

111®
hodnocení

0x
Jenze ty o stb nepíšeš kjen o tv a ještě ze zvik jde z tv. Takze pokid nemas chytrou bednu s netem kde sr pripojis na voyo ta smolik. Mohlo by to jir z pc nrbo nb oripadne z mobilu.

Za půldruhé hodiny od prvního příspěvku se takhle zlít...

hodnocení

Když zmáčknu na domácím kině vstup AUX optical tak mi jde zvuk ze setopoxu Vodafone do domaciho kina a Voyo,které je nainstalováné v tv tak mi zvuk nejde přes dom kina a vstupy zkouším všechny.

111®
hodnocení

0x

a jak je propojen zvuk z TV s domácím kinem?

hodnocení

Scard kabel

111®
Z telky scartem zvuk nedostanete. Musite vzitt Jack 3,5mm ado sluchatek a protikus podle vstupu kina. Jestli se domnovate ze z tv pujde zvil pp SCART do set top boxu a odsuf do kina tak to ani pmylem.

hodnocení

0x
Je potřeba pripojit zvukový VYSTUP z televize (pro stereo zvuk stačí i výstup pro sluchátka) se VSTUPEM (aux,line in,tv,phono ...) zesilovače (kina). Zatím tam asi máte veden zvuk jenom odbočkou ze scartu, kudy jde signál ze settopboxu do televize, je to tak? Takže pokud zrovna televize nejede na signál ze settopboxu, ale na vlastní příjem, nemá se zvuk z ní kudy do zesilovače dostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]