Nejste přihlášen/a.
Přišly mi měřáky z TEMU (zajisté z Číny), je tam napsáno že to tam je jištěné ale po otevření uvnitř není ani jedna pojistka. Koukal jsem zblízka jestli tam nedali SMD fuses (písmeno F... něco) ale možná jsem slepý, ale nenašel jsem nic. Nechci desku vyndávat, mám obavy, že bych ten display mohl nějak uvolnit a že by pak třeba nedržel a přestalo by to fungovat.
Pod deskou je takový kotouč, pravděpodobně s kuličkou nebo kuličkama, ale nemyslím si, že by ty pojistky byly dole. Mám je koupit a naletovat? Není tam moc místa. Ty dirky jsou všechny vedle sebe, tak semi zdá, že je tam místo tak na jednu až dvě pojistky. Mohl bych tam dát těch 200 mA. Myslím si, že ono je to vlastně fuk, protože pojistky z Číny jsou stejně jen kus drátu, které shoří třeba až při 2A místo 200mA.
@bery: Tak měřit proud místo napětí se mi kdysi povedlo na staré PU-110 z Metry Blansko. Měřák to kupodivu přežil a dodnes funguje, ale z té 8A pojistky jsem po jeho otevření našel akorát kousek skleněného střepu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.