Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalé nabíjanie s24 ultra

Od: rado® odpovědí: 7 změna:
Zdravim..mám s24 ultra a mobil mi nabíja cca 2h...mam 25w aj 45w nabíjačku zapnuté rýchle nabijanie a stále je to pomalé..na reddite som našiel ludí s podobným problémom...na displeji ukazuje super rýchle nabíjanie ale aj tak to trvá dlho...viete poradit? Ďakujem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Používáte i originální (nebo jiný kvalitní) kabel? Protože i ten má na rychlost nabíjení vliv. Děláte u toho něco na telefonu? Pokud se víc hřeje, může se rychlost nabíjení snížit.
hodnocení

Dnes tento vyskúšam..foto
Pomalé nabíjanie s24 ultra

gg*
hodnocení

2x
samsung.com/...
Nabíječka musí splňovat i požadované napětí a proud. Dle tohodle článku pravděpodobně 9V, protože tam řeší proud 5A. Pak kabel, který zvládne 5A a v nastavení zapnout rychlé nabíjení.
hodnocení

Použival som original samsung 25w a 45w nabijacku ale neviem aky kabel..proste nejaky starší..ale asi vela ludi to tak riesi a nemaju problem...iba dnes som kupil a budem testovat napajaci kabel ako je na fotke...a hadam nebude problem ze je to iná distrubucia ako sk cz...odpoveď od samsungu - Jedná se o zařízení z distribuce AE (Spojené arabské emiráty)
Pomalé nabíjanie s24 ultra #2
Pomalé nabíjanie s24 ultra #3
Pomalé nabíjanie s24 ultra #4
gg*
Vyzkoušejte, uvidíte. Našel jsem nějaké video z nabíjení a tam to tlačí cca 4A ale při 9 voltech. Vaše nabíječka umí max 3 ampery při 9 voltech. Takže jestli ten mobil neumí nabíjet při vyšším napětí, tak to fungovat nebude.
hodnocení

Ten kábel na foto zabral na 100% ...problém vyriešený

oli
hodnocení

2x

Nezapomeň, že rychlé nabíjení rychle ničí, opotřebovává baterku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]