Ahoj, premyslim nad koupi nove TV do domacnosti, slouzit bude na bezne prehravani poradu z IPTV, obcas nejaky film a casem i herni konzole typu PS5, aj. Potrebuji 75", chci urcite 100 HZ a financne do 33.000 kc Mam nekolik typu, ale nevim, zda uprednostnit vyrobce napr. Sony s panelem LED, pred napr. Hisense s panelem MiniLED, apod. Nevim, jak tyto "nove"znacky vydrzi, ted mam Panasonic uz 10 let, jen je mensi a v novem dome s vetsim obyvaku nevyhovujici. Mam tyto tipy: televize.heureka.cz/... televize.heureka.cz/... expert.cz/... Dekuji za rady
Tak koukam po rozkliku, ze ta posledni z expertelektro v realu 100HZ nema, nechapu, proc mi to na Heurece takto vyjelo, ale to je jedno. Ted jsem nasel jeste jednu Philipsku, ac rozbalenou na Alze: 75"Philips 75PML9008 alza.cz/...
Ok, asi proc ne, jak dlouho ji mas? Co ta 5leta zaruka, jsou tam nejake specialni podminky, treba jako ze se prodlouzena zaruka nevztahuje na XY veci? Diky.
re4zon
Prodlouzena zaruka je v pohode, ale neber 745, to je obycejna led. 805/845 jsou miniled a obrazove o tridu jinde.
mirrae24
Prave po te nizssi koukam, na Planeu je za 27.990 kc. Anebo na Alza je miniLED od Philipse za 30K, viz vyse. Do ktere by jsi sel spise? Me prijdou obe podobne, az na QLED vs miniLED, ale zase ta TCL je o 2K levnejsi, ale predevsim je na ni 5 leta zaruka, ty vyssi tridy jsou zase o 6K jinde no...
re4zon
Do rozbalene bych nesel a nova stoji stejne jak TCL. Miniled vs qled je jasna volba, takze hisense co odkazujes na zacatku.
halamus
Miniled je vylepšené LED podsvícení, tvrdit, že je o třídu jinde, mi přijde dost odvážné.
Pokud TV má sloužit na běžné sledování TV a "občas nějaký film", tam mi přijde niniled jako zbytečný výdaj. Naopak, filmového pro fanouška bych miniled doporučil.
re4zon
Tak za prve jsem psal, ze je jedna konkretni televize o tridu jinde nez druha. A nez priste neco napises, tak si tu vylepsenou technologii nejdriv vyzkousej jinde nez v obchode. Uz na zacatku psal, na co to chce, bavit se o koukani na zpravy pri veceri je asi zbytecne..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.