Nejste přihlášen/a.
Od známého jsem si nechal vypálit film (má DVD vypalovačku LG, typ bohužel nevím, ale asi za 2.300,- Kč) a zkoušel jsem ho přehrát na dom. kinu Panasonic sc-dt 100. Film je vypálený na DVD mediu Verbatin 4x DVD-R. Během filmu se mi dvakrát začal sekat obraz a po krátkém přetočení filmu vzad se sekaná scéna přehrála v pohodě. Zajímavé je že při opakovaném přehrání filmu se mi to začalo sekat v jiné části filmu než předtím. Nechal jsem si vypálit ještě jeden film a problém se objevil zase a úplně stejný až na to že se to začalo sekat jen jednou a po krátké době se to ustálilo. Ten druhý film byl nahraný na Verbatin DVD-R 8x for recording. V čem je chyba?
- v dom. kinu?
- ve vypalovačce?
- v médiu?
- v softwaru?
Rád bych tento problém vyřešil, protože chci koupit DVD vypalovačku (poradíte s jakou značkou a typem a softwarem máte dobré zkušenosti?). A taky bych požádal o nějaké dobré stránky, které se týkají právě DVD vypalovaček, úprav, vypalování, softwaru atd.
Předem dík mějte se...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.