Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vadi prach v prodluzovacce?

Od: grem odpovědí: 4 změna:

Kdyz pripojim k prodluzovacimu privodu napr pc repro monitor atp tak jsem zjistil ze jsem zasuvku vysal tak pred 4 mesici naposled vysavacem, melo by to byt ok.Zapomel jsem je vysat pred pripojenim,max muzu posledni volnou zasuvku zkontrolovat ale nejaka ultra vrstva prachu tam nebyla, skoro nic.je volne polozena v mistnosti na zemi v pokoji.Na oko pohledem tam nic nebylo a vubec ne zadna vrstva jakoby viditelny nanos treba par cm prachu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

"...ze jsem zasuvku vysal tak pred 4 mesici naposled..."

...já teda nevím, ale zásuvku (ani na zdi, ani na prodlužováku) mě nikdy vysávat nenapadlo. A to prodlužováky často požívám v prostředí i silně nepřátelském (stavba, dvory, sklepy...). Co a proč na té zásuvce vysáváte? Sundaváte z ní kryt? Jestli jí jen tak "přecucnete" zvrchu, nemá to vůbec žádný význam a nikdy jsem se nepotkal s nikým, kdo by to dělal.

ml1
hodnocení

0x

Podle mě by se to mělo vzít při každém luxování. Ale prach zevnitř nevyluxujete.

Že by to nějak extra vadilo, to bych neřekl. Teda pokud jde o naprosto obyčejný nevodivý a nehořlavý prach. Jen to nevypadá pěkně. A nedej bože, když se jako české dráhy v době kovidu chlubíte, že desinfikujete vlaky do posledního koutku a já si pak sednu a zapínám notebook a v zásuvce vidím 3 milimetrový nános prachu (co naplat, že to všude smrdí chlorem, aby bylo poznat, že se to tam desinfikovalo).

hodnocení

0x

Řekl bych, že to příliš prožíváte. Dělám servis dřevoobráběcích strojů a pro ilustraci přikládám fotku, jak to občas vypadá uvnitř fungujícího počítače. Rozvaděče. vypadají někdy podobně *smich*

Vadi prach v prodluzovacce?

hodnocení

0x

Prach v prodlužovačce nevadí. V domácnosti čistění není potřeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]