Nejste přihlášen/a.
Kdyz pripojim k prodluzovacimu privodu napr pc repro monitor atp tak jsem zjistil ze jsem zasuvku vysal tak pred 4 mesici naposled vysavacem, melo by to byt ok.Zapomel jsem je vysat pred pripojenim,max muzu posledni volnou zasuvku zkontrolovat ale nejaka ultra vrstva prachu tam nebyla, skoro nic.je volne polozena v mistnosti na zemi v pokoji.Na oko pohledem tam nic nebylo a vubec ne zadna vrstva jakoby viditelny nanos treba par cm prachu.
"...ze jsem zasuvku vysal tak pred 4 mesici naposled..."
...já teda nevím, ale zásuvku (ani na zdi, ani na prodlužováku) mě nikdy vysávat nenapadlo. A to prodlužováky často požívám v prostředí i silně nepřátelském (stavba, dvory, sklepy...). Co a proč na té zásuvce vysáváte? Sundaváte z ní kryt? Jestli jí jen tak "přecucnete" zvrchu, nemá to vůbec žádný význam a nikdy jsem se nepotkal s nikým, kdo by to dělal.
Podle mě by se to mělo vzít při každém luxování. Ale prach zevnitř nevyluxujete.
Že by to nějak extra vadilo, to bych neřekl. Teda pokud jde o naprosto obyčejný nevodivý a nehořlavý prach. Jen to nevypadá pěkně. A nedej bože, když se jako české dráhy v době kovidu chlubíte, že desinfikujete vlaky do posledního koutku a já si pak sednu a zapínám notebook a v zásuvce vidím 3 milimetrový nános prachu (co naplat, že to všude smrdí chlorem, aby bylo poznat, že se to tam desinfikovalo).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.