Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zavolat do USA za normální cenu?

Od: jirka4 odpovědí: 13 změna:

Ahoj, nevíte někdo, jak můžu zavolat do USA za normální cenu?

Díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
VoIP
Skype, mesenger atd...
pna

Ano VoIP je velmi dobré řešení hlavně pro volání do zahraniči, ale i v rámci ČR. Do některých zemí se dá přes VoIP telefonovat i dokonce levněji než v rámci ČR. Pokud mají oba účastnící VoIP hovoru stejného VoIP poskytovatele tak to může být i zcela zdarma.

hodnocení

5x

Mám ségru Georgii, v Atlantě a běžně spolu kvákáme poměrně dlouho. Používáme WhatsApp, nestojí to nic, maximálně mobilní data, když nejsem na WiFi.

hodnocení

2x

Normální cena je co?

halamus

Normální cena je ta, kdy zákazník není dojná kráva.

halamus - odpověď k ničemu. Každý člověk má limity někde jinde. Co je pro jednoho drahé, pro jiného třeba ne.

pna

halamus: *nene*

ferax: *palec*

halamus

Proto jsme specifický trh, mnoha lidem nevadí platit za zboží a služby přepálené ceny.

iaaaa

Člověče hala musi, když to lidem neva, tak kupují a platí a není vůbec žádný důvod, aby někdo snižoval ceny :)

Já tenhle mozek pirátů nikdy nepochopil, proč by někdo měl uměle regulovat něco, co se reguluje samo. Anebo snad telefonování je základní lidská potřeba, základní právo, něco, co by mělo být regulováno? :)) teda ne že by to ve skutečnosti regulováno nebylo, ono to dávno regulováno je, a to je možná také důvod, proč už třeba sem k nám žádný pořádný 3. operátor nikdy nevleze :))

Kdybys někdy podnikal, případně vyvinul výrobek, nebo službu, Něco vytvořil třeba podle autorského zákona, pak bys asi Uvažoval trošku jinak, jenže Piráti, kdyby chtěli znárodňovat, vyvlastňovat, v podstatě ukrást

halamus

iaaaa, co berete za matroš? Nebo jste vysadil léky?

Telekomunikační trh je regulován ve všech zemích EU.

Regulace a znárodnění jsou dva rozdílné pojmy.

Tři operátory tu máme už pár desítek let.

Já nemám myělení pirátů, já jsem pro konkurenci, bohužel u nás je v telekomunikacích olipopol tří operátorů. O virtuálech vím, to je taky specifický trh.

hodnocení

2x
Všechny ceny jsou normální. Jinak jasná volba je VoIP,třeba takový odorik je dlouhodobě spolehlivý. Používáme jako pevnou linku (VoIP brána+klasický telefon).Stačí samozřejmě pouze nainstalovat do mobilu klienta - používám Zoiper. Ceny na pevnou do zahraničí kačku či dvě, mobil o něco málo dražší...

Dnes se ale dá přeci volat zdarma na různé kecálky typu messenger apod, mívají to i firmy.
pna

"Ceny na pevnou do zahraničí kačku či dvě, mobil o něco málo dražší..." A kterého takto předraženého VoIP operátora používáš? Já s Mikrotech běžně telefonují do Polska na mobily za necelých 0,5 Kč/minuta a v Česku na pevnou také za necelých 0,5 Kč/minuta a na mobil 0,99 Kč/minuta. To vše s tarifikaci od začátku hovoru po sekundách. Samozřejmě volání do některých exotických zemi v Azií nebo jižní Amwrice atp. je drahé. S takovými předraženými cenami se ti ten VoIP možná ani příliš neoplati používat.

ja
hodnocení

2x

Podívej se na odorik.cz

Mám to nainstalované v mobilu, Tady klasického SIP VoIP klienta, a používám tuhle službu přes voip Ale jde to použít i přes simkartu či jinak

Jinak kdysi dávno šlo volant na americké zelené linky, tedy číslo začínající 800, tuším i přes Skype (nebo něco) zdarma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]