Nejste přihlášen/a.
Zdravím.V photo story 3 púro W jsem si udělal video prezentaci která je ve formátu wmv.V PC jde přehrát normálně.Potřeboval by jsem ji přehrávat ale v mobilu.SGSAdvance.Protože tam v tomto formátu to nejde tak jsem ji zkoušel překonvertovat v Any video converteru..Ale nějak se to nedaří zkovertovat.Nevíte jak to udělat jinak a nebo kde je problém?
Nikdy se mi nestalo, že by mi Any video converter něco nepřekonvertoval. Určitě to musí jít. Co to dělá / nedělá?
doplněno 26.12.12 03:31:limakna2: 3GP je už dávno pasé. Ten býval když mobily byly s menším rozlišením. Dnešní mobily mívají pomalu rozlišení jak počítače, takže takový formát je pro ně dosti nekvalitní. Ale přehrajou ho, to se zpochybnit nedá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.