Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poplatek ČT

Od: staqor odpovědí: 7 změna:
Dobrý den.
Z ČT mi přišlo, že moje jméno není uvedeno v evidenci plátců TV poplatků.
Asi jsem si to spletl a myslel jsem, že když platím SVJ měsíční poplatek za STA, tak to znamená, že platím TV. Nebo se pletu a musím se přihlásit k ČT a platit poplatek?
Ještě mám otázku do budoucna. Musím tento poplatek platit i když budu mít TV od O2?
Děkuji za odpovědi

Poplatek ČT

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

10x

Ano, musíte platit TV poplatek. Pladba za STA je platba za anténu, Jedno jakým způsobem televizi sledujete.

hodnocení

8x

Ano, musíte platit poplatek i když platíte STA, Páč to jsou různé poplatky.

Pokud máte rádio, což asi máte, ztak taky platíte poplatek.

Měsíční výše rozhlasového poplatku činí 45 Kč, měsíční výše televizního poplatku činí 135 Kč.

Takže Vašich 120Kč je za něco jiného.

Podrobně je postup popsán zde:

staqor
hodnocení

Děkuji za odpověď.
Musím platit poplatek za rádio, když budu mít rádio, které bude vysílat přes Wi-Fi síť?
Přece když si pustím rádio na PC přes Wi-Fi, tak nebudu platit poplatek, nebo ano?
Děkuji za odpověď

Jak již všichni napsali, je jedno, jak přijímáte signál, ale máte přístroj...proto musíte platit i rádio.

Nebo myslíte poslouchání rádia z poče? To ne. Ale když Vám doma leží rádio, tak ano. Radio budík je taky rádio.

hodnocení

7x

SVJ platíte jen společnou televizní anténu (STA). Poplatek za příjem rozhlasu a televize musíte platit, jakmile vlastníte JAKÝKOLI přístroj, umožňující příjem rozhlasového a televizního vysílání. Dokonce se uvažuje o tom, že tento poplatek budou platit všichni, kdo jsou připojeni do elektrické rozvodné sítě. Od koho máte TV není podstatné.

frisch

Ale snad jen kanálů státní televize veřejno právní.

@frisch: Prosím na co reagujete? Vaší odpovědi nerozumím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]