Dobrý den. Z ČT mi přišlo, že moje jméno není uvedeno v evidenci plátců TV poplatků. Asi jsem si to spletl a myslel jsem, že když platím SVJ měsíční poplatek za STA, tak to znamená, že platím TV. Nebo se pletu a musím se přihlásit k ČT a platit poplatek? Ještě mám otázku do budoucna. Musím tento poplatek platit i když budu mít TV od O2? Děkuji za odpovědi
Děkuji za odpověď. Musím platit poplatek za rádio, když budu mít rádio, které bude vysílat přes Wi-Fi síť? Přece když si pustím rádio na PC přes Wi-Fi, tak nebudu platit poplatek, nebo ano? Děkuji za odpověď
SVJ platíte jen společnou televizní anténu (STA). Poplatek za příjem rozhlasu a televize musíte platit, jakmile vlastníte JAKÝKOLI přístroj, umožňující příjem rozhlasového a televizního vysílání. Dokonce se uvažuje o tom, že tento poplatek budou platit všichni, kdo jsou připojeni do elektrické rozvodné sítě. Od koho máte TV není podstatné.
frisch
Ale snad jen kanálů státní televize veřejno právní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.