Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se dá sehnat taková super lupa na čtení el. součástek?

Od: pajka odpovědí: 6 změna:

1. Čas t=2644 ... asi 44:10. Takovou lupu bych potřeboval na čtení kolikrát nejdou přečíst ty součástky. Jak se tomu říká a kde to sehnat? Proč má z boku připojený kablík?

2. Ještě by mě zajímalo co stojí takové zařízení co používá jako mikroskop? To bude asi hodně drahé co? No já mikrosoučástky jako jsou na těch notebookových deskách opravovat nezvládnu bo na to nevidím. Tak mě napadlo, že co bych musel investovat, abych si to mohl takto zvětšit a promítnout na monitor? Ale to se ptám jen ze zvědavosti.

3. Neznáte podobné video jak tady to, kde by bylo vysvětlené co se dá změřit multimetrem na LCD monitoru (starý VGA) abych prověřil součástky? Bo vidím, že každá deska má úplně jiné součástky a on část ukazoval na základovce od TV a část na základovce od notebooku, to není úplně to samé jako starý monitor LCD.

youtu.be/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ttt
hodnocení

2x

to je tenhle?

hodnocení

0x

Pán tam má obyčejnou optickou lupu...

Tak mrkni na : hadex.cz/...

a třeba vybereš...

pajka
hodnocení

ale jakou?

Tak snad víš jakou chceš ne? Tam dole jsou stolní lupy s přisvětlením, takovou nějakou mám a pan zřejmě taky .

hodnocení

0x

Já používám mikroskop z Aliexpressu aliexpress.com/...

hodnocení

0x

Asi to bude niektorá z týchto, s ramenom. Paľo tam niekde v predchádzajúcich vstupoch popisuje svoje vybavenie dielne. lupa - Hľadaná fr/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]