Hezkou neděli všem! Včera jsem si koupila chladničku Gorenje, dovezli jsme ji, usadili dle vodováhy, nechali odstát 3 hodiny dle návodu a na noc jsem ji zapla. Koupila jsem si chladnickový teploměr, protože minulá lednice klekla na vadný termostat a celkově byla nějaká čudná... Tak že si budu teplotu v nové lednici hlídat. Lednice je plná tak napůl, stupeň je tam nyní 5 a teplota skoro 7 - 8 stupňů. Mám tam šuplé i čidlo z venkovního teploměru a teď jsem tam dávala hrnec s jídlem a ukazuje dokonce 9,5. Je tam nějaká funce FrostLess, která mě ale moc nebere, ocenila bych chladnější prostředí třebas kolem 4 - 5 stupňů. Navíc vydává lednice zvláštní zvuk, který bych připodobnila k "drhnoucímu ventilátoru". Na pozadí hučí klasický zvuk kompresoru. Mám to řešit hned anebo počkat, zda si to nějak "sedne". Je to tedy lednice do 10.000, potřebuji něco jen tak na chvíli, protože se budu stěhovat a tam jinde bude lednice nová ve vestavěné kuchyni, bylo mi tedy líto dát za ní třebas 17.000, když to je ba chvíli.
Počkal bych aspoň do zítra. Ona běžná lednice nemá kdovíjaký výkon a když se do teplé lednice dají ne zrovna zchlazené věci, trvá klidně 24 i více hodin, než se vše zchladí. Když rozmrazuji naši, tak se na správnou teplotu dostane až druhý den, a to do ní vracím vše dostatečně vychlazené (rozmrazuji a čistím, když jsou venku největší mrazy, abych obsah mohl nechat tam).
Jestli termostat vypíná, tak teplota níž nepoleze. Jestli ventilátor drhne, tak to je blbě. Zkontrolujte, jestli tam nezapadlo něco z obalů. Jestli ne, tak ji reklamujte. S cenou to vůbec nesouvisí.
také jsem se s tím potýkal, No Frost. Doporučili mi dát teploměr do sklenice s vodou, to dát do středu lednice a počkat asi 3 dny.. Dnes mám lednici na 4 a dobrý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.