Prasklo plexy, u teto série se ti stává, přehříváji se ledky, značně to naruší rozptyl světla a dost to obtěžuje, opravit to lze jen výměnou celého plexyska, není to drahé.
Tak jsme na tom stejne,ale my mame tečky 2,ptala jsem se znameho televizaka,to se neda opravit,jsou to již vypadle přimo v obrazovce led diody.Zatim funguje i s tečkama,jak se to zhorši,bude nova.Taky Samsung.
Pokud to není z výroby od začátku, Řekl bych, že to bude mechanický úder/tlak na vrstvu difuzéru podsvětlení, tedy nejspodnější vrstvu kromě odrazné plochy. Ničemu by to vadit nemělo, horšit se to nebude, pokud to není prasklé ale jen stlačené.
Taky to mám, jednoho dne jsem si všiml bílého flíčku . uplně původně jsem si myslel, že TV má podsvícení z matice LEDek a jedna po letech zdegradovala., Ale nemyslím, že takhle je podsvětlení dělané, myslím, že to může být pás který svítí po okrajích jakoby tečně. Výhoda je, že to v běžné situaci není poznat.
Dobrý den, přidávám se se stejným problémem s tím rozdílem, že skvrny mám symetricky na obou stranách. Včera jsme objednali tel. podporu Samsung, tak uvidíme, co nám k tomu řeknou. Počítám s nejhorším.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.