Nejste přihlášen/a.
Máte dobrou zkušenost s nějakýjmi levnými měřáky na měření baterie. Když nechci přímo kupovat multimetr za 250 kč - který ani neobsahuje všechny funkce jako měření střídavého i stejnosměrného proudu, volty, ohmy... Takže já se už díval a našel jsem myslím na drátku předražený šmejd:
a stejný nebo podobný šmejd na postavrobota.cz ale cena za 75
ale přesnost mezi 1 až 3 % musí být špatný vtip. Nehodí se ani pro orientační měření jestli je baterie nabitá nebo vybitá, natož na nastavení měniče.
Jasně ten voltmetr za ~330 z Elfaxu sice má měření baterií (rozsahy tuším 3V, 9V, 12V) ale mě spíš jde o něco jiného. Chtěl bych koupit spíš více za méně peněz. Ale to se asi nedá... že? To spíš seženu více multimetrů s různými funkcemi... No já jsem před pár lety jeden multimetr oddělal když jsem tam pustil co jsem neměl, tak jsem takový opatrný na to, že nechci kupovat rovnou měřák za 500 co měří i kapacitu, když to třeba zase nevyužiju (měření kondíků).
Sice mi nie je jasne, preco to musi byt super presne a este riesite percenta, ked najvacisu chybu na digitale robi nepresnost vyjadrena ako : 0.5 % + 10 digit napriklad, ale zoberte si toto hezkyden.sk/...
alebo lacnejsiu 4 miestnu verziu, to je presnejsie ako nejaky pochybny multimeter.
Vy mluvíte o nepřesnosti, ale co já psal v otázce, tam byla řeč o nepřesnosti, takže nepřesnotst 97-99%
Ale psali to i kupující v recenzích, že to vůbec nešlo seštelovat trimrem, že si to lítalo jak chtělo ty hodnoty. Dobré jen ke zjíštění jestli je v baterce nějaká šťáva (a to si ještě nejsem jistý jestli byste měl jistotu pokud baterka je vybitá).
Jenže za tu cenu se dá na Temu už koupit slušný multimetr co měří AC, AV, DC, DV, a kapacitu kondenzátorů plus polovodičové součástky. Navíc to nemaj na skladě. Já koupil z toho Temu dva měříky, náhradní kable a měřič baterií za 95 kč. A nemusel jsem platit poštovné, takže doufám, že jsem vybral dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.