Nejste přihlášen/a.
3x
Ano.
Já bych ještě uzemnil ten elektromotor (kostru) jak se zemní ostatní neživé části. Mám pak lepší pocit když na to mám šahat.
Teoreticky ano, prakticky sa ukaze, ako navrhol Ing. Ping-pong-dong tranzistory v menici, ci z nich motor neuvolni dym.
1x
Som zvedavy, ako bude fungovat cinsky menic na max 750W s motorom 750W. skor by som radil menic naddimenzovat.
Zapojenie : svorkovnica motora ako na jeho kryte, symbol trojuholnik, U, V, W na rovnako znacene svorky menica.
L a N su vstup menica, nezabudnut na ochranny PE vodic znaceny stromcekom, na motor aj do menica. Moze to aj rusit okolie, potom bude nutny tieneny kabel na vystup.
0x
doplněno 25.01.24 16:40:
Ještě přidám základní informace o měniči, vstupy, výstupy...manuál... ale asi máte...takže pro další studium jiných tazatelů nebo rádců
0x
Nijako, ako chcete napájať trojfázový motor jednou fázou? To by sa musel použiť rozbehový kondenzátor na motoru a výkon sa zníži na asi tretinu.
doplněno 26.01.24 01:39:
Hej? A ako keď je jednofázový a na 220 V Vari spraví tri sínusoidy vzájomne posunuté o 120 stupňov? Rád sa poučím.
Něco jiného konstrukčně jednoduššího jsou softstartéry, ty slouží jen pro rozběh motoru.
Takže sa dá povedať,že tieto frekvenčné meniče múžu sa použiť tam kde je jedná fáza pre beh trojfázových motorov. Aký bude asi odber v ampéroch pri 4 kW trojfázovom motore,ktorý splňa podmienku zapojenia?
Frekvenční měniče jsou použivané v průmyslu tam kde jsou 3f,s 1f jsem se setkal jen o výkonech stovek watt, typické použití třeba pro dávkovací čerpadla technických kapalin. Výkonné 1f frekvenčáky určitě existují, ale u nás jich v provozu moc nebude.
- Rozběhový kondenzátor-ověření funkce
- Jak zapojit motor s rozběhovým kondenzátorem
- Jaky rozbehovy kondenzator
- Vysvětlení schématu motoru
- Rozběhový kondenzátor, lze nahradit?
- Nejde rozběhnout motor
- Rozběhový kondenzátor - silnější?
- Rozběhový kondenzátor-funkce
- Rozběhový Kondenzátor
- U kompresoru se nerozeběhne motor
- 3f motor na jednu fázi
- Rozběhový kondenzátor 5,5uF - kde sehnat?
- Rozběhový kondenzátor (vypočítat)
- Jaký použít rozběhový kondenzátor k vetraku
- Lze dodatečně dodelat rozbehovy kondenzator?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.