Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr telefonu

Od: mourek odpovědí: 10 změna:

Prosim poradte mi jaký chytryý telefon do 10000 kc si koupit.Mám vybrané tyto dva. alza.cz/... a druhý alza.cz/... MOc děkuji za radu,poprípadě navrhnete jaký .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

zdravím ,

z vámi vyrbrýných modelu bych vzal motrolu

nox®
hodnocení

3x
Zmíněná Motorola bude v dané cenové relaci asi to nejlepší, co seženete.
mourek
hodnocení

Pred tim jsem pouzivala jen samsung,ale ten v teto cenové relaci uz skoro nemá co nabidnout.

nox®
Pokud telefon využíváte k běžným činnostem, každý víceméně odvede podobnou práci. U této Motoroly máte navíc bezdrátové nabíjení, rychlejší drátové, zajímavou clonu fotoaparátu, režim ready for, jen tuším Motoroly nemají plnohodnotný always on display.
mourek
hodnocení

Telefon sice pouzivám na internet volaní,socialní sitě,ctu tam klnížky, obcas fotim a volám ale zase nechci nejakou pomalou lemru.měla jsem samsung 7.

nox®

Věřím, že s tou Motorolou určitě chybu neuděláte a budete spokojená.

kolemjdouci
hodnocení

2x
Telefon se Snapdragonem 695 za 10000 je vtip. Proč máte ve výběru dražší a horší Nokii? Podívejte se na porovnání těch procesorů, ten Dimensity 8020 má cca o 70% vyšší výkon...
mourek
hodnocení

Na porovnání jsem koukala,je těžký si po samsungu vybrat telefon.Začínala jsem telefonem nokie a pak už pořád telefon Samsung.Ze samsungu je ted na výběr jen myslím 23 a 54 . Klidně mi vyberte telefon nějaký vy-já jsem nahodně dva vybrala.

re4zon
hodnocení

2x
Kdybych vybiral telefon ja, tak Pixel 6/7/7a. Kdybych chtel ciste vykon, tak Poco x6 pro, ovsem s tou debilni miui nadstavbou by se mi zilo tezko. Ta motorola je dobra volba, v pomeru cena vykon primo skvela.
mourek
21.01.24 17:36
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]