Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace setoboxu

Od: selff* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,potřebuji poradit ohledě setoboxu,skončilo nám analogové vysílání,tudíš jsem byl nucen koupit setobox SENCOR SD 1010TU,avšak po zapojení,propojení,automatické instalaci,mi neukáže žádný dostupný kanál,tak bych se chtěl zeptat co vše může být příčinou,děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Málo informací. Doplnte: Jak jste propojil stb s televizí,jakou máte anténu,kde bydlíte...

raadek*
hodnocení

0x
Nejdriv by bylo nejlepsi zajit k sousedovi naladit stb a kouknout jestli mate antenu stejnym smerem jako soused. Jestli to nepujde dal, tak se zamerit na antenu a svod. Pricinou muze byt nevhodny anteni zesilovac a sama antena. R.

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud se podíváš na vedlejší dotaz,několik příčin jsem tu uvedl.

JABRAKA

carlos1*
hodnocení

0x

Je to tak, jak uvádí ostatní. Příčina bude v nastavení antény, anebo v anténě samé. Já mám dvě zkušenosti a jedna z nich je, že mi profesionální odborník nastavoval signál na set-top boxu a prohlásil, že jsem ve stínu a nikdy v obýváku nechytím obraz a musím na střechu přes tři patra. Nespokojil jsem se s tím a vzal pokojovou anténu do ruky a chodil tak dlouho po pokoji, až jsem obraz našel. Stačí, ovšem, s ní pohnout při utírání prachu a obraz je pryč. Něco podobné mám na chalupě, kdy na stejnou pokojovou anténu chytím v podkroví všechny programy včetně hudebních, ale dole chytím pouze programy jako Nova ,Cinema,Barandov a Prima a Cool. Ostatní ne . Asi by to chtělo současnou moderní anténu a na střechu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma setobox

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]