Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko,
dnes se mi začala pod lednicí u levé přední nožky tvořit maličká loužička. Když ji utřu, za pár desítek minut je zpět. Do lednice jsem se dívala a nikde nic neteče, mrazák je nahoře, z něj také nic nekape. Přístroj je kupován před cca třemi lety a dle mého funguje normálně. Nevíte, čím by to mohlo být? Nemůže být na vině například kondenzace? Děkuji.
Peťu
To párátko bych tam nestrkal - ani špejli. Když se Ti ulomí máš velkej problém ho pak vyndat. Hrozí ještě větší problém ucpání odtoku. Lepší je lankový vodič a na konci ho ohnout o 180 stupňů. Lépe tam leze a nehrozí propíchnutí trubičky.
Párátkem jsem to lehce prošťouchla, ale nakonec jsem vzala ohebný drátek s izolací, teď vše funguje, jak má. Alespoň na první dobrou tedy. Přes noc se žádná loužička nevytvořila, předtím jsem ji tam měla po hodině od utření.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.