Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domací telefon ( dveře)

Od: aaaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den ,

mám otázku ohledně videotelefonu u dveří. Mohu otevřít hlavní domovní dveře, vidět přes kameru.

Nicméně když není dopojené sluchátko , nefunguje mi ani zvonek u dveří a ani otvíraní dveří natož kamera. Je to správně?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasaa
hodnocení

0x

Nějak jsem mimo a nerozumím česky... zkus popsat znovu!

aaaa
hodnocení

Není potřeba , někdo jiný to pochopil ;)

111®
hodnocení

0x

Ano je to správně. Netřeba to nějak zvláště řešit. Buď je to komplet a funguje, nebo něco chybí a pak nefunguje.

aaaa
hodnocení

Chápu , nicméně se starym typem domovniho telefonu to tak nebylo. Zvonek na chodbě nebyl závislý na tomto telefonu a to mi vyhovovalo. Teď se tento telefon posere a nepůjde nic.

U bytových domů zvonek na chodbě nikdy nebyl závislý na domácím telefonu - alespoň co si pamatuji.

V rozváděči nad dveřmi byl zvonek a transformátor pro zvonky byl v rozváděči společné spotřeby na chodbě.

Nic vám nebrání pořídit si zvonek u bytových dveří samostatně - napájený z vašeho zvonkového trafa a spínaný tlačítkem u dveří.

111®
hodnocení

0x
Tovam mnenili vsem?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]