Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šuplík do ledničky

Od: lin odpovědí: 5 změna:

Kde prosím seženu šuplíky do ledničky? Staré mi praskly.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
Poptak bych se v servisu.

tm
hodnocení

0x

A víte typ lednice? Já už nenašel typ lednice, resp. nejspíš se už stejně nevyrábí, takže přišla na řadu zatím izolačka...

hodnocení

0x
Počítejte s tím, že malé do dveří stávají kolem 700 Kč a velké na zeleninu a do mrazáku kolem 1000..2000. Kč
Takže výměna pitomých pár šuplíků se bohužel náklady může blížit ceně nové lednice. :-/
Takže já už s novou lednicí automaticky kupuji pár hliníkových vinglů a rovnou vyztužuji ohrožená místa, typicky horní přední hranu.

belus
hodnocení

0x

Ja som to riesil tak,ze som preplatoval prasklinu kuskom plexiskla 4-mi ( podla velkosti praskliny ) malymi srubkami s matickami.Len treba konce tych prasklin prevrtat.Staci 3-4 mm.Tym sa ukonci prasklina a nebude dalej praskat. Zatial mi to drzi uz roky. Zbytocne platit za nove supliky,pokial si nepotrpite na estetiku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]