Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Big Launcher a cena

Od: delina® odpovědí: 2 změna:

Kolik stojí trvalé používání programu Big Launcher v chytrém telefonu u seniora? Chěla bych ho vložit babičce do mobilu, aby se jí lépe ovládal, ale ne jen zkušební versi, napořád. Zajímají mě tedy event. poplatky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Klikni na 3 tečky vedle hodin, zvol Volby (Preferences), vyber Koupit plnou verzi, ukáže se cena. Big Launcher, Big Phone a Big SMS má každý svojí cenu a musí se koupit zvlášť, jestli je chceš. Cena je také vidět v GooglePlay obchodu každého z daných programů po kliknutí na šipku vedle "O aplikaci"a odrolování nově otevřeného okna až dolů. Anglický popis zjištění ceny je v Description pod tím Youtube videem (klik na Watch On Youtube )

Nepřistupuj k té Google Play stránce přes VPN, proxy apod., protože cena se liší podle země. Měla by se ti ukazovat v Kč. Mě to ukazuje americké ceny: $12 za Launcher, $9,50 za Phone a $6 za SMS .

Autor dělá kvůli těm cenám strašný vopruz. Trvalo mi, než jsem návod na zjištění náhodou objevil v jeho FAQ. Ten program napsal nějaký Čech. Podle mě je to předražené a osobně bych se podíval na Google Play po nějaké alternativě zdarma nebo přímo možnostech systému Android maximálně zvětšit písmo a ikona uživatelského prostředí.

kejki
hodnocení

1x

130,- za launcher, 199, za big phone,130,- big sms. K tomu podpora v češtině a podle ohlasů rychlá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]