Prosím poraďte, kteroun z obchodu google play stahnout zdarma,dekuji doplněno 15.01.24 11:51: Už to nepotřebuji, chtěla to fyzioterapeutka, že si pomoci kodu stahnu jejich cviceni, tak jsem to odmitla
Bohužel u některých to není úplně nejpraktičtější a nejrychlejší, pokud bych měl skenovat QR kódy často, určitě bych šel cestou aplikace na to přímo určené. Já mám třeba v telefonu Barcode scanner a ten umí hromadu různých typů čárových i 2D kódů, a hlavně funguje vždy a okamžitě, což se bohužel nedá říct o čtečce integrované v aplikaci fotoaparátu u mého Xiaomi.
Mám taky Xiaomi a tam je z výroby aplikace Skener, většinou reaguje rychle, ale takový QR kód, co mají na sobě LIDL nákupní vozíky Skener nikdy nenačetl. Vyfocení a Google Lens bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.