Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádná zvuková odezva mikrofonu - nový reprobox

Od: fany odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, neví prosím někdo v čem může být problém, když zapojím Dynamický mikrofon do zcela nového Aktivního reproboxu Vonyx SPJ-800A Hi-End 200W přes XLR (do Line IN) a není žádná zvuková odezva?
Zkoušel jsem zapojení synchů a přes mobil jsem tam pustil zvuk, hrálo to nic moc kvalita, ale hrálo, neřekl bych že na 200w a cca 100 dB...
Dynam. mikrofon s kabelem je ozkoušený a funguje dobře. Zkoušel jsem připojit i jiný - kondenzátorový PC mikrofon přes Jack 6,3mm a také nebyla žádná zvuková odezva.
Neví někdo čím by to mohlo být? Myslím že by tam mikrofon ani jinak nešel připojit.
Nevím zda něco dělám špatně a nebo je reproduktor nefunkční nebo s nějakou chybou...
Díky moc za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x
Buď rád že zo nejde. Jinak se to celé rozpiska vznikne akustická zpětná vazba a znicis buď mikrofon nebo repráky nebo zesilovač.

jiofa
hodnocení

0x

Máte to tam jasně. Pro mic. je určen vstup mic. jack 6,3. Pro linkový vstup XLR a cinch L/R. Zesílení patřičným knob (knoflíky) Line-Mic. Pokud vše hraje zkresleně a nečistě a jste přesvědčen, že váš mic i zdroj signálu pro line vstup je v pořádku, potom reklamovat. Vše musí hrát čistě a hlasitě s ohledem na výkon.. S mikrofonem se nestavte před reproduktory. Může dojít ke zpětné vazbě. Tam záleží na použitém druhu mic. co si můžete dovolit v reálu.

hodnocení

0x

Dynamický mikrofon do vstupu Line In? To vážně?

THE DIFFERENCE BETWEEN MIC-IN AND LINE-IN

producerhive.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]