Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší pračky do 12 tisíc

Od: jarojetu® odpovědí: 4 změna:

prosím poraďte, která značka praček je nejlepší, konkrétně s předním plněním, na 6 až 7 kg prádla. Opravdu ale spolehlivá, značek je tolik. Díky. nechci aby mi po 5 letech odešla. asi tak do 13 tisíc. meil. meryl09@seznam.cz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Já mám 6 let Ariston Aqualtis sporilek.cz/... a jsem naprosto spokojená. ;) Původně stála kolem 22tis, ale stačilo prolézt internet a koupili jsme ji za 13000,- Kč.

hodnocení

0x

To množství prádla je zavádějící. Prádlo jsem zvážila, ale objemově to bylo větší, než buben. Nevešlo se tam. *hi* Napište hangarovi, ten to bude vědět ze všech nejlépe.

doplněno 05.07.10 12:05:

Jo, já mám Bosch cca 12 let, je kapku hlučnější, ale skvělá.

stepi*
hodnocení

0x

Dobrý den,

my máme pračku BOSCH za 9900Kč a je suprovní :). Značka Bosch je velmi kvalitní a nikdy nezklame:)

Hezký den

Petr

elegina

Nejlepší radu najdu na www.dtest.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]