Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení sluchátek k TV

Od: tondaa® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, protože jsem již starší a mám problémy se sluchem, chtěl bych si zapojit sluchátka k TV LG.
Koupil jsem si sluchátka Thomson viz foto, podařilo se mně je zapojit, ale strašně šumí.
Chtěl bych si zapojit tedy kabelová sluchátka, které pokud konektory přiložím k sobě tak jdou, ale potřeboval bych spojit ty konektory viz. foto.
Současně bych potřeboval prodlužovačku.
Může mně někdo poradit prosím.
T.

Zapojení sluchátek k TV
Zapojení sluchátek k TV #2

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

1x

Tyhle sluchátka Thomson opravdu šumí. Neříkal bych strašně, ale je to trochu slyšet. Víc šumí (a vypadávají) na větší dálku, mám některá místa v bytě, kde není příjem nic moc, jinak v pohodě fungujou i ob jedno patro. Je potřeba poladit hlasitost, do sluchátek posílat co největší (co snesou bez zkreslení, nebo co dokáže televize vyrobit), hlasitost pak štelovat na sluchátkách.

Mám tahle sluchátka už roky k plné spokojenosti a velký dosah kompenzuje to, že trochu šumí (nechci za sebou tahat kabel a bluetooth neni dostatečné ani po jedné místnosti). Už jsem v nich i měnil baterky, protože ty původní šly do háje, přesně jak to baterky dělají, výdrž se nenápadně zkracovala až ke 2 hodinám, pak už dost nápadně, že nešly ani 15 minut.

Redukce je normálně k sehnání v obchodech, většinou teda nesouhlasí pohlaví mironet.cz/... ale jsem si jistý, že jsem to někde kupoval přesně tak (samice cinch - samice jack). Ale tak kdyžtak se dají dvě redukce do kaskády a je víc možností (víc stupňů volnosti) jak to udělat. Asi bych koupil kabel ze samice cinchů na samce jacka (na samici jsem nenašel) a na druhý konec bych dal homoredukci (samec-samec) jacků. Nebo dát od sluchátek prodlužku jacku a redukce řešit na druhé straně, která bude stacoinární (abyste za sebou nemusel tahat redukce). Nebo tu prodlužku jack dát už do televize, dělaji se běžně i pětimetrové, to už nějaký akční rádius poskytne.

g68®
hodnocení

1x

Budete potřebovat redukce

hama.cz/...
hama.cz/...

Spojovaci kabel (podle délky}

hama.cz/...

No a vše to spojíte na každém konci spojkou (2x)

hama.cz/...

g68®

... pokud bude kabel maminka (F) - tatínek (M) jako je v odkazu (prodlužovací kabel), tak spojka jenom jedna. Pokud půjde o spojovací kabel (M - M), tak spojky 2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]