Dobrý den, zvažuji si pořídit play stationu z druhé ruky. Chtěl bych ho pro sebe a pro svého šesti letého syna. Jelikož se v tom nevyznám, neporadil by mi někdo kolikátku koupit? Jsou v nabídce nejstarší modely až po nejnovější. Jak je to pak s hrama? Pro každou verzi PS je možné použít danou hru nebo nejnovější PS přehrají i předešlé? Děkuji
Asi takhle, jestli na to mas, kup ps5, na tom si zahrajes vsechno a se clenstvim mas k dispozici hry od ps2 dale. Na ps4 si zahrajes pouze ps4 hry, porad pouzitelne v dnesni dobe. Cokoliv starsiho je uz pravek a nema na hrani cenu porizovat, leda v perfektnim stavu s krabici a schovat 30 let jako investici.
kaja
Děkuji, dobře. Uvažuji o PS4 nebo PS5 pokud tedy PS3 nemá smysl? Pokud bych koupil PS5, tak teda si můžu zahrát hry které byly na PS3, PS4 i PS5? Jinak to členství něco stojí? Děkuji
re4zon
Ps5 prehraje z disku hry na ps4 a ps5. Ps3 a starsi hry z disku neumi. Clenstvi stoji, tady si to prozkoumej detailne playstation.com/... Starsi hry jsou az v drazsi variante. Ale bazarove ps4 hry stoji par korun. A kdyz sezenes nekoho kdo ma clenstvi taky, tak si sparujete konzole a zahrajes si vsechno co ma on.
PS3 uz fakt nema smysl Rozdil mezi grafikou PS3 a PS4 je videt ve srovnanich ruzne na netu. PS4 propracovanejsi detaily, hlavne v dalce, realnejsi voda, osvetleni
Děkuji. Můžu zkusit sehnat z druhé ruky PS5, ale chtěl bych nejlépe se zárukou. Jinak asi koupím PS4. Jinak play station obsahuje co? Samotný přehrávač, kabel k TV a jeden joystick?
kaja
U těch PS4 jsou nějaké rozdíly? Na bazarech jich je plno a nevím pro kterou se rozhodnout. Děkuji
keporkak
PS4 FAT - stará první revize PS4, úplně v pohodě, mám ji 10 let a zcela funkční PS4 SLIM - přepracovaná tenčí verze, měla by být lehčí, skladnější a líp vyřešené chlazení, ale funkčně bez rozdílu PS4 PRO - vylepšená verze, která umí hry ve 4K
PS5 z druhé ruky je celkem utopie, facebook a bazos je plný podvodníčků a ve výsledku na alze koupíš v akci úplně nový PS5 slim i s hrou za stejné peníze jak nabízí na bazaru poctiví lidé
Tak koupím si PS4 Pro. Jsem však laik, jak to teda prosím funguje? Připojím konzoli k TV, dobiju tedy ovladače a vložím disk a navade mě to k instalaci? Musím nejprve nainstalovat hry do konzole a pak když budu hru chtít hrát, musím vložit disk s tou hrou nebo není potřeba? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.