Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED svítidlo Nova Luce Elowen - DO

Od: maranel® odpovědí: 11 změna:

Nemá někdo zkušenosti s dálkovým ovládáním (dálkovým ovladačem) tohoto a podobných svítidel? Pro spárování se má přizapnutém světle stisknout cca 5 sec středové. tl. (viz obr.) a pak by mělo ovládání fungovat avšak nefunguje :(

LED svítidlo Nova Luce Elowen - DO

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud jsou baterie DOBRÉ, nejen nové a SPRÁVNĚ vloženy, při rozsvíceném světle stiskněte nejdřív tlačítko zapnutí na DO (levé spodní) a následně středové tlačítko (párování). Alespoň u jiných podobných ovládačů to takto je...

Takže @maranel už vše ovládá, je ticho... neozývá se...radime dále? NE, tedy já...
hodnocení

Zachovejte prosím přízeň, nedostal jsem se ještě k tomu. Dnes večer vyzkouším a napíšu.
hodnocení

Tak díky moc, funguje popsaná kombinace, ale musel jsem to držet cca 10 vteřin !

111®
hodnocení

2x
Zkusil bych tlačítko podržet alespoň 20s.

111®
hodnocení

0x
Je k tomu montážní navod? Baterky v ovladaci jsou dobré?
hodnocení

Montážní návod v podstatě co jsem napsal. Baterie byly vložený nové.

111®
hodnocení

0x
A není na tom přijímači nejaky čudlík pro vynuti funkce a normální ovladani vypinacem? Uverit ze je na svorkach napeti.
hodnocení

Ono lze totiž lampu přepínat nástěnným vypínačem v určitém časovém cyklu: světlo nahoru>světlo nahoru+dolu>světlo dolu>atd.(čudlík na přijímači není nutný). Takže toto lze, ale někdy je dálkový ovladač stejně nenahraditelný.

111®
hodnocení

0x

a není to závislé na nějakém nastavení pomocí vypínače? Když nastavíš trvale svítit? Když na to nepřijdeš reklamuj..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]