Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení mobilu k televizi

Od: moon odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se jde připojit mobilem k TV pomocí standartním USB? Jde mi o to, žebych si chtěl pustit na TV nějaký film, co mám uložený v mobilu. Zkoušel jsem zapojit USB do TV a v mobilu povolil přenášení souboru ,ale na TV mi to pořád píše "zapojte USB" ,tak nevím co s tím.
Poradil by někdo? Díky :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Některé TV to můžou umět, ale pravidlem to nebude. Android mobil se totiž hlásí jako MPT zařízení, což je úplně jiný typ přenosu, než z flashky nebo externího disku.
moon
hodnocení

hodnocení

0x
Co třeba Chromecast...
moon
Spíše jsem myslel klasické USB , jestli je to možno i s tím.

hodnocení

0x

Tohle se mi nikdy moc nedařilo. Připojil jsem mobil k tv přes usb jako disk, našlo to tam fotky a mohl si je prohlédnout. Pak při dalším připojení už to zase nešlo. Filmy vůbec.

nejspíš tomu překáží Android, nechová se to jako klasická fleška.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]