Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlasitost zvonění vs hlasitost médií

Od: maranel® odpovědí: 4 změna:
Mám Android v11. Při sledování videa nechci rušit okolí, proto snížím hlasitost na minimum. Od tohoto momentu se mi ale nikdo již nedovolá. Máte to také tak? Jestli je tato spojitost takto hloupá, dovolil bych si to přirovnat, jako byste v autě ztlumili rádio a auto pak přestalo troubit :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

I na Android 11 mají Média a Vyzvánění oddělené regulátory hlasitosti. Mně to bez problémů funguje.

hodnocení

Pardon: mám v 14. Chápu tedy dobře, že tlačítko na boku vpravo ztlumí vše, kdežto regulátory hlasitosti fungují odděleně?

re4zon
hodnocení

2x
Kdyz ani nenapises co mas za telefon, tak ti tezko nekdo poradi. Regulator na boku funguje u kazde nadstavby jinak. Obecne bys mel mit pri zmene hlasitosti a zobrazeni baru pod nim tri tecky a zobrazit jimi moznost nastavit hlasitost pro kazdou funkci zvlast..
hodnocení

Omlouvám se - Samsung Galaxy 53 G5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]