Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu.
Potřebuji vyměnit u Nokie N73 joystick.Zajímá mě,zda je potřeba kvůli tomu vyměnit i celou klávesnici,nebo zda se dá vyměnit pouze samotný joystick?
Předem děkuju za odpověď.
Díky za odpověď.
Zajímalo mě to proto,že ta klávesnice také nevypadá nejlíp (rozedřená tlačítka a tlačítko MENU je nakřápnuté-zatím ale vše funguje).Zajímalo mě,zda mi ji automaticky vymění s joystickem nebo si budu muset trochu připlatit za její výměnu.
No zatím to vypadá,že si budu muset připlatit,ale to jsem si myslel,chtěl jsem se jenom ujistit.
Zdá se,že většina telefonú má joystick umístěný,tak jak ty uvádíš (viz například toto video
BTW : Telefon s joystickem už si také nikdy nepořídím,většinou lidem joy odejde do roka.Inu,chybami se člověk učí...
No,také jsem jich měl několik v ruce (IPhone,Nokia 5800) a musím říct,že mě to také nikterak neohromilo.
Žádný mobil s dotykovým displejem jsem zatím nevlastnil a ani nechci.
Konkrétně u toho IPhonu,který má kapacitní dotykový displej,bylo ovládání celkem v pořádku.U Nokie 5800,která má ,,pouze" odporový dotykový displej to bylo malinko složitější.Telefon buď nezareagoval napoprvé,nebo zareagoval ,,nepřesně".Ovládání mi nešlo ani prstem,ani stylusem.Nedovedu si představit,že bych musel ,,někde nastavit" něco složitějšího.To ovládání mi trvalo vždycky hrozně dlouho.
Na dotykový diplej bych si asi nezvyknul.Neumím si představit,že bych měl denně z takového mobilu poslat několik SMS.
Prý se na to po čase dá zvyknout,ale to není nic pro mě.Já si ,,esemesku" raději vyťukám pěkně ,,postaru" na klávesnici...
Nebo pracovat na 5800 v X-plore,to byl taky děs...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.