Dobrý večer.Dnes jsem za pár šupů koupil od známýho telefon a nemůžu k němu najít informaci,jestli podporuje OTG funkci.Může mi někdo prisím poradit?Verze androidu je 8.1.0
Dle specifikací by OTG měl umět. U některých telefonů je potřeba tuto funkci povolit v nastavení. A je NUTNÉ použít OTG adaptér, nebo zařízení, které přímo podporuje OTG, protože ke spuštění OTG musí být v konektoru USB propojeny dva piny, a to obyčejná redukce MicroUSB - USB nedělá. Specifikace: gsmarena.com/...
arlosdert
Info o telefonu.Bohužel se nevyznám v tich parametrech a nejsem technickej tip
Dobrý večer, zkusil bych připojit přes redukci myš a nebo flashdisk a bylo by jasno.
arlorsdet
Je tam pouze výběr nabíjení konkrétní věci,v tomto případě jsem zkoušel flash disk a žádný přenos dat.Je nějaká aplikace,která umožní přenos dat mezi OTG kabelem a fleškou nebo tento ptístroj přenos dat nepodporuje
Nejsem si tím jistej, je to jen moje domněnka, ale předpokládám, že telefon to musí umožňovat hardwarově, konkrétně umět připojené zařízení napájet 5V.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.