Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OTG funkce

Od: arlosdert odpovědí: 8 změna:
Dobrý večer.Dnes jsem za pár šupů koupil od známýho telefon a nemůžu k němu najít informaci,jestli podporuje OTG funkci.Může mi někdo prisím poradit?Verze androidu je 8.1.0
OTG funkce

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dle specifikací by OTG měl umět. U některých telefonů je potřeba tuto funkci povolit v nastavení.
A je NUTNÉ použít OTG adaptér, nebo zařízení, které přímo podporuje OTG, protože ke spuštění OTG musí být v konektoru USB propojeny dva piny, a to obyčejná redukce MicroUSB - USB nedělá.
Specifikace: gsmarena.com/...
arlosdert
hodnocení

Info o telefonu.Bohužel se nevyznám v tich parametrech a nejsem technickej tip
OTG funkce #2

kmet
hodnocení

0x

Dobrý večer, zkusil bych připojit přes redukci myš a nebo flashdisk a bylo by jasno.

arlorsdet
hodnocení

Je tam pouze výběr nabíjení konkrétní věci,v tomto případě jsem zkoušel flash disk a žádný přenos dat.Je nějaká aplikace,která umožní přenos dat mezi OTG kabelem a fleškou nebo tento ptístroj přenos dat nepodporuje

kmet
hodnocení

0x

Nebo se podívat do specifikace telefonu na gsmarena, tam píšou, že OTG podporuje gsmarena.com/...

hodnocení

0x

1. Buď užívat flešku s OTG jako tato

2. Nebo koupit OTG adaptér, jako například takový

3. Mám ověřeno, že u některých starších mobilů to jinak NEJDE. Proč ne, ač má - nevím.

4. Někdy pomůže instalovat apka Solid Explorer USB OTG Plugin (placená) od NeatBytes.

5. Někdy se funkce musí zpřístupnit.

doplněno 05.01.24 20:18:

6. Použít flešku formátovanou FAT32.

bery*
hodnocení

0x

Nejsem si tím jistej, je to jen moje domněnka, ale předpokládám, že telefon to musí umožňovat hardwarově, konkrétně umět připojené zařízení napájet 5V.

vernon

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]