Nejste přihlášen/a.
Zdravim
mam stary chytry telefon a chci si ho dat za okno jako bezpecnostni kameru. Uz to nekdo z vas delal? Ale poprosil bych radu na spojeni android a apple. Android nude kamera a na applu budu sledovat/kontrolovat zaznam. Super se mi jevi aplikace security camera, ta je bohuzel pouze na android. Najde se něco na moji dvojici zarizeni? Nemate nahodou nekdo neco takoveho?
dekuji
appku IP Webcam jsem nenašel na appstore, abych měl stejnou jako na androidu. To pak nevím jak na iphonu nebo PC sledovat spuštěný zaznam z android telefonu
našel jsem appku IP Cam Viewer Lite, je to stejná i na android i na iOS, ale nevím jak přidat kameru na androidu, abych ji vubec rozchodil. Tady jsem sice našel nějaký návod, ale nevím jakou IP adresu tam mám zadat aby se mi spustila kamera
a jak to prosím zobrazit ve stejné síti na jiném telefonu nebo PC?
a to pokud budu mimo domov, tak se na ten android nepřipojím? děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.