Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mesh systém od tmobile

Od: skretos odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer včera jsem zapojoval mesh systém od tmobile na rozšíření Wi-Fi signálu. Už mi to normálně začalo fungovat ale u telefonu se systémem android 3 zařízení často vypadne Wi-Fi a chvilku tam není vidět. Takže znova načíst a přihlásit. U iphone mi to jede pořad dobře. Jde o nějaké nastaveni u toho androidu aby to nepadalo? A 2x tv se mi připojí a internet nejede. Děkuji za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

neuvádíš typ telefonu ale asi máš Samsung, ty to dělají...pohledej tady na poradně..

skretos
hodnocení

Všechno je xioami, a zjistil jsem ze když na jednom se pripojim tak jeden s těch dvou vypadne ta Wi-Fi jak kdyby se to rušilo ale Wi-Fi jede dal protože ten iPhone mi jede Furt a neodpojuje se vůbec

111®
hodnocení

0x

a jak je rozter nastaven? pevný kanál vybraný co nejméně zarušený? Norma pevná nebo auto?

skretos
hodnocení

Tak to nevím kde zjistím v aplikaci nic takoveho není

111®
hodnocení

0x

to musíš do nastavení routeru, ale jestli to neumíš tak nech být.

111®
hodnocení

0x

nemáš na mobilech nastavenu úsporu baterky, že by se vypínala Wifina

skretos
hodnocení

Nn pravě ze nemám no, přijde mi jako by se rusily. Zajímavý

111®
hodnocení

0x

rušena může být WiFi sousedama. To chce do mobilu nainstalovat WiFiMonitor a kouknout na jakém kanále je tvoje WiFi a jestli tam není ještě jiná silná která by to rušila. Pak by se musel přenastavit router. na nějaký volný nebo slabý kanál. Ale jestli jsi to nedělal tak to chce někoho kdo umí...

hodnocení

0x

Viděl bych to na slabý signál. Doputuje signál od toho bodu k t telefonu s dostatečnou rezervou?

Mně se stává, že provizorně jsem připojen k staré US wifi kartě přes zeď a má nízké rychlosti, hodně záleží, jak ho držím, a i tak třeba 10x zahodinu vypadne spojení, ztratí pojem o exitence sítě a pak se připojí.

U TV to nehrozí, ta je na stejném místě a nepřekrýv se ničím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]