Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahradni dily uhlove brusky

Od: smackone odpovědí: 8 změna:
Ahoj potrebovsl bych rotor do PWS 230 D4, velká úhlová bruska .. teda eletrikar mi to tvrdi.. nasel sem něco na alegru kdyztak tady link
allegro.cz/...
Ale jsk poznam ze to k tomu bude sedet? Kdyz parkside asi originsl dily asi neprodava?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jak vidím Allegro tak se mi mihne v hlavě myšlenka na tu krásnou zakázanou reklamu z hor s obchodníkem s telefony.

Chystáš se investovat do věci co už není v záruce, do náhradních dílů, které možná nebudou pasovat a do elektrikáře co něco tvrdí a bude to také sestavovat.

On by to mohl být také regulátor rozběhu a regulace otáček, tedy pokud je tam také.

Můj názor: koupit novou.

Jedno krásné přísloví:

"Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci"

tohle rčení je dost staré, už ho kdysi říkal pan Tomáš Baťa a určitě jste ho slyšeli vícekrát.

smackone
hodnocení

Zdravim, pisete rozume. Je fakt zapomel sem dodat ze flexa se rozjede a jede dokud ji nevypnu a pri dalsim rozebehu uz nic .. az dalsi den nebo za nekolik dni.. takze to bude asi ten regulator rozebehu.. tak mi prode divny ze mi tvrdi tohle.

Doma mi stále běhá úhlová bruska které chybí regulace otáček a vůbec ji to nevadí.

Záleží na pojistkách / jističích jaké máš, ale asi bych zkusil vyřadit regulaci rozběhu.

Je ale zase fakt, že tak velkou brusku doma nepoužívám, takže nevím jistě jaké jističe by byly potřeba.

A uhlíky "uhlíkujou"? Podobně se v práci projevovaly oběhané uhlíky, které byly doslova na hraně. Flexa běžela i několik hodin denně, spotřeba uhlíků velká. Dokud flexa běžela, OK. Po vypnutí nic. Při změně polohy se třeba zase chytla a běžela. Takže chlapi věděli:Jak chcípne, zamávat s ní, dodělat kus a běžet na údržbu...

smackone
hodnocení

Tak ona nepotrebuje regulator ze.. jen nevim jak vypada a jak bych to spojil.. jenze je to velka bruska .. je tam schvalne aby pri zapnuti mi to nevyskocilo z ruky nebo mi to nezlomilo pomalu ruku :D nebo vevnitr aby to nevybouchlo :D doplnim- roztaci se to pomalu.. bez regulatoru by to strasne koplo

hodnocení

0x
Pokud k tomu máš účet a je to ještě v záruce, tak v Lidlu reklamovat.

hodnocení

0x

Jednoduchá odpověď pro příště: nekupovat Parkside. Stále tu na to někdo nadává.

111®
hodnocení

0x

Jak už uvedeno, začal bycch uhlíkama , jestli volně chodí v pouzdru a jestli jsou dost dlouhé

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]