Nejste přihlášen/a.
Jak vidím Allegro tak se mi mihne v hlavě myšlenka na tu krásnou zakázanou reklamu z hor s obchodníkem s telefony.
Chystáš se investovat do věci co už není v záruce, do náhradních dílů, které možná nebudou pasovat a do elektrikáře co něco tvrdí a bude to také sestavovat.
On by to mohl být také regulátor rozběhu a regulace otáček, tedy pokud je tam také.
Můj názor: koupit novou.
Jedno krásné přísloví:
"Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci"
tohle rčení je dost staré, už ho kdysi říkal pan Tomáš Baťa a určitě jste ho slyšeli vícekrát.
Doma mi stále běhá úhlová bruska které chybí regulace otáček a vůbec ji to nevadí.
Záleží na pojistkách / jističích jaké máš, ale asi bych zkusil vyřadit regulaci rozběhu.
Je ale zase fakt, že tak velkou brusku doma nepoužívám, takže nevím jistě jaké jističe by byly potřeba.
A uhlíky "uhlíkujou"? Podobně se v práci projevovaly oběhané uhlíky, které byly doslova na hraně. Flexa běžela i několik hodin denně, spotřeba uhlíků velká. Dokud flexa běžela, OK. Po vypnutí nic. Při změně polohy se třeba zase chytla a běžela. Takže chlapi věděli:Jak chcípne, zamávat s ní, dodělat kus a běžet na údržbu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.