Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám doma věž, která kromě MC kazet přehrává i LP desky. Proto se jí nechci zbavovat. Co mě ale štve, jsou dva obří repráky (odhadem 30 x 25 x 50 cm), které překáží a ani tak dobře nehrají. Připojení je přes svorky. Co jsem koukal, tak nabídka pasivních repro je docela chudá. Klidně by stačil i jen jeden centrální. Řešil to někdo? Díky!
P.S. Jako nouzové řešení můžu připojit aktivní repro do zdířky pro sluchátka, když teda seženu redukci z velkého na malého jacka, ale to by nebylo taky zrovna estetické.
Nabídka pasivních reproduktorů je chudá? To jako vážně?
Je samozřejmě podstatné, jak je ona věž kvalitní a co má a nemá smysl.
Vzhledem k tomu, že píšete o "svorkách", tak předpokládám něco levného...až velmi levného. Z toho kvalitní zvuk nedostanete, ani když se rozkrájíte (a dle toho, že Vás vůbec napadl jeden centrální reproduktor, pak Vám o kvalitu vůbec nejde).
30x25x50cm není nic obřího, to je klaiscký regálový reproduktor (tedy reprosoustava, aby mne někdo nechytal za slovo).
O jaké impendanci a jaké cenové hladině se bavíme?
Bavíme se o ceně do 2k. Kvalita je mi fakt fuk, na to mám jinou sestavu. Chci prostě menší pasivní repráčky. Věž si naši dovezli po revoluci ze zahraničí, kolik stála netuším, ale hádám, že víc než jeden tehdejší plat. Impedanci stávajících repro musím zjistit, až u nich budu.
Tak jsem chvilku googlil a našel ji, stařenku, je to tahle
A naši za ni prý tehdy dali 13 tisíc
Impedance 4-16 ohmů
Jinak té ceně taky nevěřím, tipoval bych spíš kolem trojky. Jo a bylo to v Česku. Schválně zkusí najít doklad. Omlouvám se za mystifikaci!
Chtěl jsem z toho dostat jakýkoliv zvuk v co nejmenších rozměrech, protože původní bedny jsou teď na půdě. Ale to je fuk, netušil jsem, že je to takový sráč. Tak si to necháme jako designový retro lapač prachu.
Kdyby jste měl cestu z Jičína do Trutnova na poloviční cestě, tak vám za ty 2000 kč nechám 2 ks nové pasivní 27x22x16 cm Heco Victa Prime 202. Použité jen na vyzkoušení. V loni nebo předloni jsem je koupil za víc než 5 000 kč. Hledal jsem bedýnky pro klávesy a mám všeho povíc. Lepší za ty peníze v této velikosti neseženete. Impedance 4-8Ohm. Neposílám, předvedu. Jen je nepotřebuji a jsou nevyužité.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.