Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Můj fen Nepracuje správně, nefouká teplý vzduch, jen takový vlažný. podle dostupných informací by mohlo být zaseknuté tlačítko studeného vzduchu, to je tam na to, aby v případě potřeby mohli být sušené vlasy prudce zchlazené... Mám šikovného kamaráda, podle všeho by mohl mít I takové ty nadstavce Na šroubovák, aby mohl fen rozmontovat... Máte někdo zkušenosti s takovou opravou? Podařilo se to?
Je to jednoduchá věc, za pokus to stojí. Pokud jsou tam neobvyké šrouby, bude asi potřeba koupit na to šroubovák (železářství nebo elektro je mívá), nástavce na golu většinou neprojdou do těch děr. Fén už jsem opravoval, tam byl problém opačný, že nefungoval ten poloviční stupeň, pořád topil naplno (na šrouby si nepamatuju, asi byly normální křížové, ale problém šroubů jsem řešil u žehličky, kde byl takový ten co vypadá jako logo mercedesu (jako křížový, ale jen se třemi packami), nástavec neprošel, tak jsem kupoval šroubovák, řešil jsem to u víc věcí).
Moje představa byla, že je proražená dioda, která to zajišťuje, což se nepotvrdilo, dioda byla v pořádku, za to vypínač byl vadný, přemosťoval ji i v poloze 1/2. Tehdy jsem byl překvapený, že třípolohový kolébkový vypínač je celkem normální zboží (že má nulovou polohu uprostřed a ne na kraji nevadilo), tak jsem ho vyměnil a zřejmě je všechno v pořádku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.