Dobrý večer, milý čtenáři. Chtěl bych se jen zeptat na jednu takovou technickou otázku? Snad mi tu z vás někdo pomůže,nebo poradí co s tím mám dělat? Jde o to, že mám Bluetooth sluchátka Marshall major. Ale když zapnu sluchátka, a zároveň na mém mobilu Bluetooth,tak se mi to v mobilu neukáže nevím proč?. Ještě před nedávnem bylo všechno v pohodě, ale teď najednou se nechtějí propojit nevím jakto? Nevíte tu někdo z vás prosím čím to může být? Nebo-li kde je chyba? Sluchátka už mám celkem dost dlouhou dobu a vše v pořádku. Až najednou teď se mi nechtějí propojit?. Můžete mi prosím pomoct co s tím dělat? Děkuji za rady.
Zapomenout a spárovat znova nepomohlo? Baterie sluchátek v pořádku?
macvac
Souhlas.Mě to dělá u PC to samé.Sluchátka musím v nastavení odebrat a přidat znovu nové zařízení.Na sluchátkách mi svítí diody. Při nábíjení červené. Při připojení bliká bílá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.