Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení FVE regulátoru

Od: petroch25® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, předně bych chtěl popřát všem krásný nový rok 2024.

Pořídil jsem si fotovoltaický panel 12V 20W a regulátor a potřebuji poradit jak ho zapojit, našel jsem jen zapojení v angličtině ale anglicky moc neumím, tak bych potřeboval vědět kam podle obrázku zapojit baterii a kam spotebiče (noční LED osvětlení)

Zapojení FVE regulátoru

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na levé straně jsou 3 připojovací místa pro solární panel (2x konektor a 1x pájecí body, ozn. Solar panel se šipkou). Parametry vstupů neznámé.

Na pravé straně jsou 3 připojovací místa pro 3,7 V lithiové baterie (opět 2x konektor a 1x pájecí body).

Více z dodaných údajů zjisit neumím.

hodnocení

0x
Obrazok je nejasny, ale vyzera to na nabijacku pre 3.7V aku, 12V z toho v noci nepolezie. Skuste vlozit odkaz na stranku predajcu.

hodnocení

Chtěl bych aby se tím fotovoltaickým panelem přes den nabíjeli baterie a v noci by z těch baterií bylo napájeno přes spínač noční LED osvětlení. Jen nevím do jakého konektoru mám zapojit ty Lion akumulátory, abych z nich mohl to osvětlení napájet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]