Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím o radu:Mám kombinovanou chladničku FAGOR 3FC-48LAMK.Ted co nastalo období veder,tak jsem zpozoroval,že teplota v mrazáku klesla,vždy při otevření dveří.Vím,že to není nic nenormalního a tudiž mě to až tak neznepokojovalo.Včera jsem mrazničku rozmrazil a poté jí opět zapnul.Teplota v mraznička šla pomalu nahoru ,ale po 17hodinách zazněl varovný signál a teplota stále zůstává stejná.Nevím si rady,zda je to způsobeno,že okolní teplota je větší,nebo,zda se jedná o poruchu.Děkuji všem za rady
Děkuji za odpověd.Vím,napsal jsem toho málo.Na vaši radu jsem zkusil,zda v zadu je chladič teplý,tak jedna polovina je teplá a druhá ne.Lednice mrazí,ale mrazák už ne.Děkuji za odpověd
Dik za odpověd.Ted jsem lednici vypnul.Kompresor mám jeden.V mrazáku není teplota co má být je nižší a v lednici zase moc mrazí.
Ještě mám takový dotaz:Kompresor stále běží,jedna půlka zadní mřížky je teplá a druhá ne.Kompresor stále běží a v lednici je teplota moc nízká,potraviny namrzají a v mrazáku teplota vysoká(-9) Volal jsem do servisu,ale bohužel o svátcích nepracuji,jen pracovní dny. Nevím,zda mohu ponechat lednici zapnutou,nebo ji vypnout.Myslíte,že by se mohla více zkazit.Děkuji vám moc
Já vám děkuji za vaše odpovědi!Lednici jsem koupil před rokem a půl,takže je ještě v záruce.Každopádně budu lednici reklamovat.Z vašich odpovědi vyplynulo,že jste odborník.Ty značky lednic co jste mi psal jsou lepší,než FAGOR? Před tím jsem měl Calex s 2kompresory a byla tam jen jedna závada a to,že unikala nápln.Měl jsem jí 12let,ale už jsem jí chtěl vyměnit za novou.Jsem zvědav,jak dlouho vydrží ten Fagor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.