Dobrý den chtěla bych tu zda by mi někdo pomohl s výběrem telefonu. Většinou tyhle věci řešil přítel teda teď už bývalý. Na telefonu nehraji žádné hry, ale chci aby telefon byl rychlý a já nemusela na nic extra čekat. Můj běžný den občas nějaké sociální sítě, denní korespondence email, SMS atd občas nějaké to shlédnutí videa. Ale hlavní parametr je fotoaparát a výdrž aspoň den na baterii. Hodně fotím a upravují poté snímky. Telefon mám jako sekundární když zrovna nemám zrcadlovku. Do teď sem měla Huawei mate 30 pro. Bohužel si mohu dovolit telefon teď kolem 8000 max 10000, ale to už je hodně na hraně. Děkuji všem
Co poradit promiskuitní slečně se zrcadlovkou, která má na další a další a další mobil vyhrazeno "jenom" 8 až 10 tisíc? Já bych doporučoval nejdříve shlédnout nějaký dokument o Osvětimi... Věřím, že by se pak nějaký model dal najít. A třeba by ještě pár tisíc zbylo...
kmet Presne tak, nemel bych taky predsudky...foti krajinu,pak fotky prodava a vytezek posila na rekonstrukci domova pro seniory a antidekubitní matrace
petrak
Slovan: Bože Vy jste asi velký exot. Slušně jsem podala otázku. Fotím na úrovni amatérského focení zatím. Fotím svatby, oslavy, děti atd. A občas prostě člověk někam vyrazí a nebere sebou zrcadlovku. Takže chci na zachycení i dobrý fotomobil. Takže Vás komentář značí, že jste asi velice omezený tvor.
slovane, je to úplně normálně položená otázka, ale vy, anonymní hrdina, hned uděláte sociální sondu a tazatelku hned analyzujete a zařadíte zřejmě do svých oblíbených kolonek. Nezlobte se, ale jako i.y.t tady vypadáte vy, zřejmě na vás ty svátky měly negativní dopad.
pro petrak - většina rádců je zde normálních, nenechte si tímto zkazit náladu. Hezký den
Kolem 8000 se dá dnes sehnat Motorola Edge 40. Nabízí jeden z nejlepších poměru cena/výkon v tomto segmentu. Byl by to asi můj favorit. Prý se hodně povedl foťák u Samsung A54, slušný může být i OnePlus Nord 3. Já sám jsem velmi spokojený s fotoaparáty u Nothing Phone 1. Sice už je to starší model, ale podpora bude ještě dlouhá a cena by se v nějaké akci našla snad i pod 8000. Dvojku jsem zatím viděl v akci kolem 12500,-.
petrak
Ta Motorola mě docela zaujala jak cenou tak i vzhledem. Samsung se bojím, že se bude zasekávat
Jestli se Vám líbí, tak do něj běžte. Telefon je to specifikacemi v podstatě na úrovni vlajkovek, zajímavá paleta barev, fotoaparát bude v této cenové relaci dost podobný, odnáší si víceméně dobré hodnocení, s clonou f/1.4 se tu člověk také moc často nesetká. Dostatečný výkon, bezdrátové nabíjení, za ty peníze asi moc lepšího nebude. Ty telefony budou dosahovat dost podobných výsledků, tak bych bral hlavně to, co se Vám bude líbit. Motorola pouze občas pokulhává s podporou, ta je sice přislíbená dlouhá, někdy ale updaty trvají delší dobu. Jinak co se týče sekání Samsungu... Vím, že jednu dobu měli problém s nástavbou a plynulostí, ale to už je dost let a od té doby je to spíš časté téma věčných "haterů".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.