Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Koupil jsem si PoE NVR rekordér a připojil k němu 4 kamery.
Kamery mají připojení PoE a na starém rekordéru fungovali.
Nový rekordér mě je sice zaregistruje ale už se mě nezobrazí obraz z nich.
Přitom jsem postupoval přesně podle návodu .
Nevíte někdo kde je chyba?
Díky.
Nainstaluj si do PC program "IP centcom"třeba z ip-centcom.en.softonic.co/.... Je zdarma a dovede komunikovat s kamerou která podporuje ONVIF. V něm bys měl dané kamery automaticky najít, připojit se k nim tak, abys viděl live video a mohl se podívat i na jejich nastavení.
Dle toho pak můžeš nastavit rekorder.
praví se tam podle překladače, což by mohl umět každý použít:
Bezplatná aplikace pro Windows od Biyee SciTech, Inc.. Prostřednictvím internetu můžete poznávat svět. Ale když se připojíte k internetu, neexistuje způsob, jak zjistit, co je na druhé straně připojení. Druhou stranou může být přátelský web nebo škodlivý web, který se pokusí ukrást vaše informace nebo dokonce poškodit vaše zařízení. Proto je důležité mít způsob, jak zjistit, zda je webová stránka, kterou navštěvujete, dobrá nebo špatná. Zde přichází na řadu IP CENTCOM. Umožňuje vám monitorovat a ovládat vaše síťové kamery pomocí výkonu operačního systému Windows. Pomocí této aplikace můžete sledovat streamy z vašich kamer a ovládat kameru pomocí jednoduchého rozhraní.
Tak jsem dal znovu autom. vyhledávání a už tam mám 4 IP adresy - každá jiná. Ale stejně to furt nefunguje.
Když dám diagnostiku kamer tak mě to napíše že zařízení není připojené. To nechápu.
Když už se načetli ty kamery , tak by to mělo být připojené ... Nebo né?
Na to jsem taky kliknul . Vždy se tam objeví že mám vyplnit jméno a heslo.
Jelikož jsem při prvním nasavení změnil jméno (bylo tam admin) na své a heslo taky na své, tak jsem ho tam napsal.Ale vždy se mě to po pár vteřinách přeplo zase na to co je na fotce.
No tak to bude asi ten problém. Nemáš ty kamery správně zaregistrované nebo nemáš správně nastaveny přístupová práva.
Co je to za NVR, ať si můžeme stáhnout manuál.
Zdravím.
Tak jsem se dnes odhodlal a kontroloval jsem nastavení toho NVR rekordéru.
Dokonce jsem se díval i na video na stánkách obchodu (Kamerak.cz).
Stejně to furt nefunguje. Asi bude problém v kamerách...nebu už fakt nevím.
Tak dej rekordér do továrního nastavení (obvykle to umožňuje). A pak vše znovu od začátku. V rekorderu musíš mít fungující jméno a heslo, je to proto, aby si náhodný kolemjdoucí nemohl přehrávat uložené záznamy. Kamery (obvykle) žádné přihlašovací údaje nepožadují, proto se k nim dá připojit i z jiných aplikací.
Můžeš používat i cloudový software pro online sledování kamer odkudkoliv (zdarma pro Android např. XMEye), ale i tam si musíš vytvořit účet. A samozřejmě cloud znamená, že data putují všude možně po světě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.