Nejste přihlášen/a.
4x
Pro převod Display port na hdmi existují redukce, namátkou vi.aliexpress.com/...
A problém synátora s grafikou a sekáním? No to je proto, že namísto učení mydlí hry a ty jsou na hardware velmi náročné. Pošlete ho na brigádu ať si vydělá na herní PC.
0x
Monitor samsung odyssey G5 display port má.(aspon podle popisu) Ten notebook ho nemá, ale údajně k tomu jde použít to USB C. Takže, když seženete kabel, který má na jednom konci display port a na druhém USB C tak by to mělo fugovat. Ovšem já bych radši použil to HDMI.
0x
Podle jiných příspěvků má notebook i Odyssey HDMI port. Propojit je tedy přes ně. Sekání se propojením přes DisplayPort nezlepší. Hlavně mít správné ovladače pro grafiku v tom herním notebooku.
Nevím, jak je na tom ten notebook výkonově, jestli utáhne tu hru, kterou hraje. Jinak musí použít nižší obnovu obrazu nebo dokonce rozlišení.
0x
A nevymýšlí si fracek že chce 120 fps a podobné nesmysly? 60 Hz bohatě stačí. Díval jsem se na popis, má HDMI Nenašel jsem, zda lze přenášet obraz i přes USB-C notebooku
Monitor samozřejmě HDMI má : monitornerds.com/...
Myslím, že zakopaný pes bude v verzích portů, na 3440x1440 je 5.1MP, po vynásobení60Hz pixel clock je 300 MHz . To by měl dát i HDMI 1.4, ale je možná panáčkovi 60Hz nestačí a potom se obávám že to HDMI nedá . Možná ani ne 2.0 a fakt na to bude potřeba displayport. Nebo USB-C
POZOR: z vlastní zkušenosti vím, jak mě monitor vypekl: přes HDMI si prostě nativní kombinaci QHD+60Hz není možné, i když to teoreticky verze HDMI umět má. Jde ale prostě o omezení monitoru, monitor na daných vstupech zvládne méně , než odpovídá podíváním se do wikipeida na danou revizi portu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.