Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dočasně nedostupná-příčina

Od: louisa1® odpovědí: 13 změna:

Jsem na telefonu "dočasně nedostupná", nikdo se mi nemůže dovolat, ale já volat mohu, SMS i Whats app funguje. Čím vším to může být? Děkuji.

*zmateny*

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nemáte zapnutý režim Nerušit?
23.12.23 16:35
hodnocení

Ne.

hodnocení

0x

Telefony jsou nevyzpytatelné, někdy se vlvem aktualizací některých aplikací stanou různé věci.

Také jsem to zažil. Pomohlo tovární nastavení.

hodnocení

A když dám tovární nastavení, tak se vše smaže?

Ano, telefon bude ve stavu,jak jste jej koupila. Pokud zálohujete kontakty a fotky na googlu, půjdou obnovit. Ale nespoléhejte na to, raději si proveďte ješte další zálohu.A ještě si zazálohujte i konverzaci ve whatsappu.

louisa1® - až vás telefon takhle "vypeče", tak si uvědomíte, že telefon není pro úschovu ani zálohování čehokoli. Vždy vše důležité zálohujeme na více místech, ať kontakty, tak i ostatní data. To platí i pro počítač.

hodnocení

0x
Obyčejný restart mobilu nepomohl?
hodnocení

Ani ten nepomohl.

hodnocení

0x

Vůbec telefonům moc nerozumím, ale jednou jsem měl zapnuté letadlo. Vůbec nevím, jak se to stalo, nikdo mi nevolal, páč se nedovolal.

hodnocení

Děkuji všem za odpověď, zřejmě to je výpadek operátora 02.

*pozdrav*

Jako úplný laik, tomu nevěřím, že jdou pouze jednosměrné hovory...

makak
hodnocení

0x
Dal bych sim do jiného telefonu, tím vyloučite chybu mobilu.

111®
hodnocení

0x
Telefonní číslo má v ústředně přesně svoji komunikační kartu. A je možné že je vadné příchozí volání. Nahlasil bych to operátorovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]