Dobry vecer, prosim,mam tablet s androidem 4.4 Kitkat a zjistila jsem, ze mi nejdou stahovat aplikace z Google play a ani je nelze aktualizovat. Vzdycky, kdyz chci nejakou aplikaci stahnout, pise mi to, ze neni pripojeni, pritom internet mi normalne funguje. Je nejaka moznost, jak to zprovoznit? Skoncila totiz podpora od Googlu na tento typ androidu a nevim, jak jinak ty aplikace stahnout, pripadne aktualizovat. Dekuji moc za radu.
Oficiální Google chrome a YouTube nepojede, to už je bez šance.
Místo obchodu play se dá používat Fdroid ( stránka ) který bude mít android 4.4 aplikace po dobu neurčitou. Ale není tam ani zdaleka takové množství aplikací jako na GooglePlay
Místo youtube by mohl fungovat SkyTube který by měl ještě podporovat 4.4. ale google teď podobné aplikace rád blokuje. Místo chromu, jakýkoliv jiný prohlížeč který půjde najít v tom fdroid klientu by měl fungovat, Fdroid ukazuje jenom aplikace které jsou kompatibilní ale už to bude s výběrem bída všude.
Celkově používat takhle staré zařízení je víc práce než užitku. Pořád se to dá, na nějaké věci je to i dostačující ale na většinu to bude velmi otravné.
tanetka9
Dobrý den, jste moc hodný, určitě vyzkouším a moc děkuji.
Aplikace si můžete stáhnout z webu www.apkpure.com Dokonce myslím že tam jsou různé verze,i pro starší androidy. Stránka je anglicky ale to snad nebude problém. Při instalaci si musíte v nastavení tabletu povolit "instalovat z neznámých zdrojů". Taky ten web občas využívám,nikdy jsem tam žádný vir nechytil.
tanetka9
Napsalo mi to, že při analýze balíčku došlo k chybě♀. Prosím, budete tak hodný a pošlete mi odkaz pro YouTube a Google Chrome? Chrome jsem zkusila stáhnout, ale napsalo mi to tuto chybu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.