Pokud správně hledám alza.cz/... tak by nahrávat měla umět. Otázkou je, jak. Ono totiž poslední roky je standard (zejm. u značkových výrobků), že se nahrávka dá přehrát jen v té jedné konkrétní televizi v konkrétním kusu (ani v jiné stejného typu to nelze). Takže bych se ptal i na tohle. Teda pokud vám nejde jen o nějaký ten timeshift, ale o plnohodnotnou nahrávku. Sharp bych řadil mezi značkové, takže tam bych takový podraz čekal.
Ale právě proto chci fotku štítku, protože číslo nesouhlasí s TV z Alzy. Je podobné, možná návod sedí, ale jisté to není.
ml1
No jo, máte pravdu, já se soustředil na čísla a přehlédnul jsem rozdíl v písmenku (i versus k). Ty písmenka na konci můžou znamenat jen barvu, jazyk nebo podobné drobnosti, ale můžou taky vyjadřovat dost podstatný rozdíl.
ne všechny TV umí nahrávat na flešku. Já mám také doma takovou.
josef1
Na jakou flešku to nahrává,myslím označení kolik Gb a jakou rychlostí nahrává.Já mám 16 Gb a rychlost nevím.N Na ofoceném štítku je to samé číslo ják jsem psal na začátku.
Vyfoťte štítek té TV. Podle čísla není na netu k nalezení.
josef1
Nejde mi nahrávat program s televize. Přehrát nahrané fotky nebo video jde na této televizi přehrát. Ofotil jsem štítek s televize a vložil do Zvolit soubor.Jak ho otevřít to nevím?
Zvolil jste Vybrat soubor, otevřela se vám nabídka. V té musíte najít místo, kam jste fotku štítku uložil, fotku označit a kliknout na Otevřít. Vybraný soubor se vám zobrazí v nabídce Vybrat soubor a pak stačí klinout na Vložit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.