Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávání na flešku

Od: josej odpovědí: 16 změna:
sharp modela32hk5532eb85j language čeština je možno na tuto televizi nahrávat na fllešku?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ml1
hodnocení

2x

Pokud správně hledám alza.cz/... tak by nahrávat měla umět. Otázkou je, jak. Ono totiž poslední roky je standard (zejm. u značkových výrobků), že se nahrávka dá přehrát jen v té jedné konkrétní televizi v konkrétním kusu (ani v jiné stejného typu to nelze). Takže bych se ptal i na tohle. Teda pokud vám nejde jen o nějaký ten timeshift, ale o plnohodnotnou nahrávku. Sharp bych řadil mezi značkové, takže tam bych takový podraz čekal.

Ale právě proto chci fotku štítku, protože číslo nesouhlasí s TV z Alzy. Je podobné, možná návod sedí, ale jisté to není.

ml1

No jo, máte pravdu, já se soustředil na čísla a přehlédnul jsem rozdíl v písmenku (i versus k). Ty písmenka na konci můžou znamenat jen barvu, jazyk nebo podobné drobnosti, ale můžou taky vyjadřovat dost podstatný rozdíl.

Promiň, ale ani číslo nesedí.

@ml1: Tazatel se ozval, dodal štítek a TV na 99% nahrávat neumí!

111®
hodnocení

2x

ne všechny TV umí nahrávat na flešku. Já mám také doma takovou.

josef1
hodnocení

Na jakou flešku to nahrává,myslím označení kolik Gb a jakou rychlostí nahrává.Já mám 16 Gb a rychlost nevím.N Na ofoceném štítku je to samé číslo ják jsem psal na začátku.

Číslo modelu nesedí. Správně je 32BC4E. Veškerá ostatní čísla jsou pro náš účel k ničemu.

A i kdyby ten TV nahrávat uměl jako že neumí, tak 16GB je moc málo. Většina TV vyžaduje 64GB, ale lépe 128GB a více.

hodnocení

0x

Vyfoťte štítek té TV. Podle čísla není na netu k nalezení.

josef1
hodnocení

Nejde mi nahrávat program s televize. Přehrát nahrané fotky nebo video jde na této televizi přehrát. Ofotil jsem štítek s televize a vložil do Zvolit soubor.Jak ho otevřít to nevím?

Zvolil jste Vybrat soubor, otevřela se vám nabídka. V té musíte najít místo, kam jste fotku štítku uložil, fotku označit a kliknout na Otevřít. Vybraný soubor se vám zobrazí v nabídce Vybrat soubor a pak stačí klinout na Vložit.

josef1
22.12.23 22:25
hodnocení

Nahrávání na flešku

Návod máte tady, pokud se mu dá věřit (asi ano), pak přístroj nahrávání neumožňuje.

PS: Jsem rád, že vám můj "Návod na vložení souboru"pomohl.

jirib
hodnocení

0x
Zasunete flešku,zformátuje a nahráváte...
Pokuď to v menu nejde,tak nic...

A nakonec máš de facto pravdu. *mir*

halamus
hodnocení

0x

TimeShift Ne
PVR (záznam na USB / HDD) ne

zdroj: datart.cz/...

Takže umí jen přehrávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]