Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabíječka do auta na 28V

Od: libor007® odpovědí: 6 změna:
Přátelé, poradíte PROVĚŘENOU usb nabíječku, která zvládne provoz v autobusu/náklaďáku? Měl jsem v minulosti několik údajně na 24V, které vydržely od několika vteřin do pár dní, než odešly. Ono je taky za chodu podle palubáku cca 28V... Mám už pár let jednu dobrou, zvládne dle výrobce až 32V. Ale dnes ji už neseženu. Nějaký tip?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vstup: 12 – 32V DC zvládne dle výrobce...

Většina nabíječek má: Rozsah napětí: 5-25V

Nemám žádnou z nich PROVĚŘENOU, nepotřeboval jsem na "vyšší"napětí, než je v síti běžného 12V rozvodu automobilu...

hodnocení

0x
Jestli teda spíš nekoupit step down měnič na 12 V a vyrobit tak spolehlivou stabilizovanou 12 V zásuvku, ve které bude fungovat vše, třebas za cenu trošku horší účinnosti.
hodnocení

Tak nepotřebuju mít další bazmek, když to jde v jednom. Ale taky jsem tímto směrem chvíli uvažoval.

hodnocení

0x

Tady máš tip. Mohla by plnit tvé požadavky.

hodnocení

Potřebuji do zapalovače...

Do zapalovače těžko, do zásuvky pro zapalovač. Průměrný kutil si s tím snadno poradí. Kousek kabelu a auto zástrčku připojit, pak zapojit do vstupních svorek. Na výstupní svorky pak připojit co je třeba.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]