Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohýbání LED pásku

Od: alobercz odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak mám okolo sloupu ohnout tento led pásek? Prý se nedá stříhat a nic.. což dává smysl.. Jak to mám ohnout? Budu to dávat na placku - lepenkou na lištu, ledkama nahoru. Nestane se nic když je lehce ohnu?

Govee WiFi RGBIC /...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

0x
Nemuzes ohnout pasek podel ploche osy, to proste fyzicky neni mozne. Muzes ho jedine nejak prasacky zkroutit. Reseni je dat tam L profil a nalepit ho na svislou hranu, pak ho ohnes libovolne.

hodnocení

0x
Zkuste obrázek, jak chcete lepit. Okolo sloupu udělejte šroubovici, nemusíte nic ohýbat...no, počkáme na náčrtek...

mll
hodnocení

0x

A co girlanda, laskakit.cz/... funkce je stejná a ohybat se dá celkem libovolně. Má teda jen 5 metrů (ne 10), ale dají se řadit do kaaskády. A jistě se najdou i další možnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]