@bbuu Potřebujete potvrzující SMS? Pak SIM mít musíte... Jaké mobilní bankovnictví, u které instituce? Neznáme vaše podmínky připojení, takže ANO i NE...
Ano funguje,podmínkou jsou data nebo wifi. Můžete si vybrat jaké chcete ověření. Od srpna 2023 nepodporují Android 6.0.,tak jsem přešel do minulého století na ověření přes SMS.
Pochybuju. Nevím, jak který telefon, ale můj starší Ericsson mi bez karty stroze oznámil, že není vložená karta a dál se semnou nebavil. Možná šlo volat na tísňová čísla, ale to jsem nezkoušel.
lmgify
Na tísňová čísla musí být mobil schopný volat nejen podle zákona, ale i na základě specifikace mobilního standardu. Tedy jde to na 100%. Možná bude fungovat i číslo 911 (přesměrovává na 112).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.