Nejste přihlášen/a.
V mobilu (android) se mi v nastavení objevuje tahle informace. Je to prakticky u všech aplikací, které by měli zobrazovat upozornění. Co znamená ta vlnovka před číslem? Jakých upozornění se týká ten počet upozornění? Je to počet zobrazení celkem za týden? Nabo je to maximální počet upozornění, které se mi za týden zobrazí?
Co to udělá, když to vypnu?
Což o to, to mě nejdřív taky napadlo. Jenže jde o počet oznámení čeho? Přijatých zpráv, odeslaných zpráv, blokovaných zpráv, přečtených zpráv, zpráv celkem... Ta číslice je tam na tvrdo, je pořád stejná, i když jsem žádné zprávy v daném týdnu nedostal, ani neodeslal. Všiml jsem si ale, že když dostanu několik zpráv za sebou od stejného odesílatele, přijde akustické oznámení jen u té první. A protože je před vlnovkou značka zvonečku, napadlo mě, jestli to nějak nesouvisí a jestli by se to v tom případě někde nedalo nastavit. Je to nejen u téhle aplikace, takže je to nejspíš záležitost androidu.
koukni do nastavení-aplikací-a tam v nastavení aplikace Albert...a odebrat oprávnění upozornění
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.