Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Sháním napájecí 2x PINový konektor k vánočnímu osvětlení. Prosím o radu kde ho můžu koupit na e-shopu?
Děkuji.
P.S. Stávající upadl z vánočního řetězu.
Pokud to nebudete mít venku a nebudete potřebovat krytí proti vodě tak to lze opravit tak, že odříznete na konci konektoru tu perforovanou část a obnažíte ten zbytek vodičů a spojíte je a a smrštovací bužírkou několika průměrů to zaizolujete.
Nebo prodávají prodlužovací kabel s těmito koncovkami samce a samici. Tak potom samce odskřípnete s kouskem vodiče a napojíte na stávajicí vodiče. Ale to si myslím, že je zbytečně drahé. Myslím si, že samotný konektor asi nikde neprodávají.
Nedávno jsem to také opravoval a použil jsem tu první možnost.
Myslím, že tohle je nejlepší řešení. Pokud má pobočku Unihobby ve městě, tak to vyjde levněji než konektor za dvacku z netu +min. 49kč poštovné. A ještě se modlit, aby to došlo do vánoc.
Jen namátkou aliexpress.com/...
Samozřejmě je potřeba si to přeměřit, těch konektrů je spousta. A do vánoc to z Číny nedojde.
Já bych to oholil a připájel na to, co zbylo z konektoru. Pak spoj zaprcal trochou lepidla z tavky a přetáhl smršťovací bužírkou.
Další možností je návštěva Teska, Pepka, nebo jiného obchodu, kde při troše štěstí koupíte v akci nějaká led LED světýlka s tímto konektorem možná už od 100..150 Kč. Samotný konektor by z poštovným z ČR o moc levněji stejně nevyšel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.